Τα πάντα για τις Grain-Free τροφές

Οι αγαπημένοι μας φίλοι αξίζουν μία χαρούμενη, υγιή ζωή και οφείλουμε να τους την προσφέρουμε. Δεν αρκούν μόνο το περπάτημα, το παιχνίδι, ή τα τακτικά ιατρικά ραντεβού. Η καλή υγεία των κατοικιδίων μας ξεκινά από τη σωστή διατροφή, και σε αυτό πρέπει να επενδύσουμε για να μας συντροφεύουν για πολλά πολλά χρόνια. Η επιλογή μίας grain-free τροφής είναι ένας καλός σύμμαχος, καθώς αποτελεί ένα γεύμα πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται καθημερινά τα σκυλάκια μας που τόσο αγαπάμε!

Τι περιλαμβάνουν οι Grain-Free τροφές;
Το MyPetClub φροντίζει για την υγεία των τετράποδων φίλων μας, και με τις grain-free τροφές του αντικαθιστά τα επικίνδυνα σιτηρά των κλασικών τροφών με πηγές πλούσιες σε υδατάνθρακα όπως πατάτα, γλυκοπατάτα και μπιζέλια. Ταυτόχρονα, περιέχει φυσικές πηγές βιταμινών χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φρέσκο κρέας από σολομό και χοιρινό, μοσχάρι, λαχανικά και βότανα.

Σε τι ωφελούν οι Grain-Free ζωοτροφές;
Η grain-free τροφή κρατάει το ζωάκι σας υγιές από μέσα μέχρι έξω, προσφέροντας έξι (6) βασικά οφέλη:

Καλύτερη λειτουργία του εντέρου:
Είναι πλούσιες σε προβιοτικά για να ενισχύουν την ομαλή λειτουργία του εντέρου και να διευκολύνουν τη διαδικασία της πέψης.

Λαμπερό τρίχωμα:
Η επιλογή του φρέσκου σολομού στις grain-free τροφές δεν είναι τυχαία. Τα Ω3 λιπαρά που συναντώνται στο κρέας του σολομού χαρίζουν λάμψη και δύναμη στο τρίχωμα. Το ζωάκι σας θα είναι και θα δείχνει πιο υγιές.

Η Grain Free πρόταση του MyPetClub!

Σωστή διατροφή:
Η συνταγή μας είναι πλούσια σε βιταμίνες, ώστε οι φίλοι μας να χορταίνουν καταναλώνοντας λιγότερη ποσότητα τροφής συγκριτικά. Έτσι, το κατοικίδιό σας τρέφεται σωστά χωρίς να είναι πεινασμένο μεταξύ των γευμάτων και ρυθμίζοντας ταυτόχρονα τη διατήρηση του σωματικού του βάρους.

Ενέργεια:
Το φρέσκο κρέας σε συνδυασμό με τα λαχανικά και τα φρούτα ενδυναμώνει το σώμα καθώς η τροφή είναι πλούσια σε μαγνήσιο και σίδηρο που προσδίδουν ενέργεια.

Ευχάριστη αναπνοή και δυνατά δόντια:
Η επιλογή της grain-free τροφής μας δεν αφήνει αίσθημα δυσάρεστης οσμής και διασφαλίζει την υγεία των δοντιών των φίλων μας.

Αντιμετώπιση αλλεργικών προβλημάτων που συνδέονται με τη διατροφή
Οι τροφές grain-free είναι πλήρως υποαλλεργικές, καθώς δεν περιέχουν επικίνδυνα σιτηρά που μπορούν να προκαλέσουν γαστρεντερικά ή στομαχικά προβλήματα, λόγω αλλεργίας ή δυσανεξίας που εμφανίζεται σε πολλά σκυλάκια.

Όπως εμείς λοιπόν πρέπει να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής καταναλώνοντας τροφές με θρεπτικά συστατικά, το ίδιο χρειάζονται και τα κατοικίδιά μας.

Ξεκίνα σήμερα κιόλας να αλλάζεις συνήθειες και να βελτιώνεις την υγεία του αγαπημένου σου φίλου, επιλέγοντας από το MyPetClub την τροφή που του ταιριάζει!

Similar Posts